maanantai 15. joulukuuta 2014

Valmistautuminen Jouluun osa 6 :
Kynttilöitä ja lepoa

Viikonloppuna ei juurikaan tullut tehtyä varsinaisia jouluvalmisteluita.
Lauantai meni erilaisissa aktiviteeteissa ja sunnuntai lasten harrastuksissa ja kotona lököilyssä.

Eilen ilahdutti pieni kävelylenkki Lauttasaaressa tyttäreni luistelukaverin äidin kanssa, tulipahan reippailtua vajaa tunti raittiissa ulkoilmassa ja samalla parannettua maailmaa. Päiväunet otin reippailun päälle, samalla kun sunnuntaipäivällinen valmistui uunissa. Mikään ei voita kunnon päiväunia vapaapäivänä. =)

Lauantaina ilahduin nuorimman tyttäreni  (11 v) tekemästä "kynttiläasetelmasta". Laitoin siihen kynttilät palamaan nyt aamullakin jotta saisi tähän pimeyteen hiukan valoa. Tyttärellä on selvästi silmää erilaiselle koristelulle, asetelmassa oli kynttilöiden lisäksi mukana ruusunlehtiä ja vihreitä koristerakeita. Kaunis !


Viikonloppuna tuli myös tehtyä pari ostosta tuolta nettikirpputorista.
Vanhimmat tytöt ovat pyydelleet peilejä omiin huoneisiinsa ja löysin netistä 17€ hintaa hienon peilin. Toinen peili on vielä haussa. Samoin löysin nuorimmalle tytölle säilytyslipaston 30€. Tytär innoissaan eilen alkoikin järjestellä arkartelutavaroitaan lipastoon. Moista ei ole tapahtunut ikinä aikaisemmin... Toivon, että tästä on apua myös huoneen järjestyksen ylläpidossa jatkossa.

Lasten huoneiden järjestelytalkoot ovat vuorossa vasta joulun jälkeen joululomalla. Tarkoituksena on järjestellä uudelleen kaikkien kolmen huoneet eli karsia turhat tavarat pois ja ehkä myös hiukan muuttaa kalustusta. Tässä apuna aion käyttää netin "osto ja myyntipalveluita". Näistä minulla on hyviä kokemuksia erityisesti huonekalujen kohdalla. Vanhoista huonekaluista (jos ovat hyväkuntoisia) pääsee kohtuu helposti eroon ja uusia löytää myös kun jaksaa hiukan "kyttäillä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti