tiistai 12. maaliskuuta 2013

Päivä 23 : 40 päivän Raivaushaaste

Päivä 23 ( 7.3.2013)

Yritin kodinhoitohuoneessa päästä tavarakasan takana olevalle korikolle, piti saada pari tavaraa korikosta ja en millään yltänyt ilman tavarakasan purkamista hakemaani tavaraan.

Siis raivostuttava tämäkin khh:n tavarakasa.... samat kamat on pyörineet siellä varmaan kolme vuotta ja en tunnu pääsevän niistä millään eroon eli tässäkin olisi sitä raivaamista jahka tänne asti ehdin muiden kohteiden jälkeen. =)

No joka tapauksessa, löysin yhden pussin, jossa oli 6 kpl tyttöjen vanhan luisteluseuran fleecejä.
Siis sellaisia, joihin on brodeerattu seuran nimi ja niitä ei oikein voi käyttää muualla.
Vanhin lopetti luisteluharrastuksensa, keskimmäinen vaihtoi lajia ja seuraa sekä nuorin vaihtoi seuraa viime keväänä, joten fleecet jäi meille ylimääräisiksi.

Olin viime keväänä kerännyt fleecet yhteen pussiin ja yritin niitä silloin myydä huonolla menestyksellä. Nyt laitoin sähköpostiviestin vanhaan luisteluseuraan ja tarjosin fleecejä halpaan hintaan (5€ / kpl) ja kerroin samalla, että fleecet lähtee pääsiäisviikolla kierrätykseen, jos niitä ei kukaan osta.
Fleecet meni parissa tunnissa !

Keskiviikkona pääsen niistä eroon, kun järkkäsin noudon paikalliselta jäähallilta.

Jihuu ! Jälleen yksi kassi vähemmän tavaraa meidän huushollissa !

1 kommentti:

  1. Miten projekti etenee?
    Mulla on ollut vähän samanlainen projekti, mutta tahti ei ole ole pussi päivässä vaan vapasti 40 pussia ennen pääsiäistä. Ja hyvän ja vauhdikkaan alun jälkeen on vauhti selvästi hidastunut. Kaipaisin uutta intoa ja löysin sun blogisi. Tsemppiä sullekin ja eiköhän rykäistä projekti kunniakkaaseen päätökseen.

    VastaaPoista