sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päivä 16-19 : 40 päivän Raivaushaaste

Päivät 16-19 ( 28.2.-3.3.2013)

Ja nyt vihdoin kävin huushollimme murheenkryynin eli kellarin portaiden alusen kimppuun.
Vanhana tavaran säilöjänä portaiden alunen on oikein otollinen paikka kaikenlaisen "tarpeellisen" tavaran säilyttämiseen. Lisäpotkua tälle siivouksen aloittamiselle antoi se, että kellarin seinät maalataan ja jopa vielä ennen pääsiäistä, joten rojut pitää saada portaiden alta pois ennen remonttiproggista.

Kuva surullisesta tilanteesta ennen raivausta.

Keräilin yhdestä muovilaatikosta suoraan yhden pussillisen ihan puhdasta roskaa. Jossain vaiheessa muuton yhteydessä oli yhteen laatikkoon laitettu videokasetteja, jotain joulusälää ja lasten askarteluja. Voitte arvata, että kun laatikko on joitakin vuosia tuolla lojunut avonaisena niin tavarat on pölyisiä....

Samaisesta laatikosta löytyi  tosiaan myös videokasetteja n,20 kpl, jotka kävin läpi ja roskiskamaa niistä oli 15 kpl. Muutama kasetti oli sellaisia, että vien ne digitoitavaksi, koska niissä on jotain lapsista kuvattua materiaalia.

Kankaita ja lankoja löytyi kaksi isoa pahvi laatikollista. Lajittelin kankaista parhaat ja siirsin ne kodinhoitohuoneen kangas- ja lankavarastooni. Lankoja löytyi 2 muovikassilista, niiden varalle mulla on jo suunnitelma, mitä niistä teen.
Loput kankaat lähti roskikseen eli lähinnä pieniä tilkkuja, joista mitään en varmasti enää koskaan tee. Näistäkin tuli yksi pussillinen ihan puhdasta roskaa.

Samantien kierrätykseen lähti myös jotain Lundia hyllyn osia, jotka on olleet myynnissä Torilla jonkin aikaa, mutta joita kukaan ei näytä tarvitsevan.

Mattoja portaan alta löytyi 3 kpl, näistä 2kpl säilytän, koska pari mattoa tarvitsen patiolle kesällä.
Yhden maton siirsin autotalliin miehen autohommiin.

Näiden neljän päivän saldo siis 3 pussia roskaa ja kierrätykseen viedyt Lundia hyllyn osat.



Portaiden aluksen raivaaminen jatkuu vielä, selvittämistä odottaa muun muassa kokonainen äitiyspakkauslaatikollinen lasten piirustuksia ja askarteluita. Sekä lukuisa määrä muuta sälää, jonka säilyttämistä vielä puntaroin. Portaoden alusen raivauksen jatkumisesta lisää seuraavissa postauksissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti